Volg ons op

Onze vereniging heeft zich als doel gesteld om het uitwisselen van ervaring van mensen met videofilmen als hobby te bevorderen!
Bij ons kunt u terecht voor o.a.:
    - hoe maak ik betere opnames en montages,

- het stellen van vragen omtrent video en montage.
Sinds een paar jaar zijn wij ons gaan toeleggen op registraties van allerlei activiteiten.
Dit zijn verzoeken van clubs, verenigingen etc. met een laag budget. Zie Ons "Oeuvre".

Wij wensen onze website bezoekers een heel voorspoedig 2019!

Recent uitgevoerde of lopende "opdrachten":

De film over de geschiedenis van 65jaar Hengelose Revue is klaar.

12 dec j.l. is de (dubbel) DVD aangeboden aan medeoprichter en erelid Albert Timmers (94 !)
Uit het digitale archief van de Hengelose Revue is een DVD gemaakt met allemaal hoogtepunten.
Naast de hoogtepunten ook een DVD met interviews van leden van de Hengelose Revue.
Deze dubbel DVD is te bestellen via of via ons contactformulier.

Tijdens het AVO Clubkampioenschap 2018 hebben wij van de vakjury de 2e prijs gekregen (van 9) voor onze film omtrent allerlei inspanningen rond de Hengelose Revue.

Op verzoek van de gemeente maken wij een film over de bekenloop in Hengelo.
In verband met de weersomstandigheden houdt dit nog even aan.

Aankomend jaar gaan we een video maken voor Veilig Verkeer Hengelo.

Binnenkort gaan we ons weer voorbereiden voor de registratie van de Hengelose Revue 2019.

4 November hebben we in Metropool het optreden "For-Fun Sixties" met succes opgenomen.

Webdesign @ #