Volg ons op

Onze vereniging heeft zich als doel gesteld om het uitwisselen van ervaring van mensen met videofilmen als hobby te bevorderen!
Bij ons kunt u terecht voor o.a.:
    - hoe maak ik betere opnames,
    - hoe maak ik betere montages,

- het stellen van vragen omtrent video en montage.

Sinds een paar jaar zijn wij ons gaan toeleggen op registraties van allerlei activiteiten.
Dit zijn verzoeken van clubs, verenigingen etc. met een laag budget. Zie Ons "Oeuvre".

Recent uitgevoerde "opdrachten":
Registratie Kerstconcert "Muz' en Scène" in Kloster Bardel was een succes.

Op verzoek van de gemeente maken wij een film over de bekenloop in Hengelo.
Aankomende maanden gaan we een video maken voor Veilig Verkeer Hengelo.

De film over de geschiedenis van 65jaar Hengelose Revue is klaar. Binnenkort op DVD.
Voor Opus94 hebben we een promo video gemaakt. Het koor is met de beoordeling bezig.

De voorstelling van de Hengelose Revue 2018 "Eeuwig Jong" is met pasen uitgezonden op 1Twente.
Binnenkort worden de DVD's en BluRay's uitgeleverd.
Uit het digitale archief van de Hengelose Revue wordt een DVD gemaakt met allemaal hoogtepunten.
Voor belangstelling in deze kunt u contact opnemen met de Hengelose Revue of ons contactformulier invullen.

Webdesign @ #